Samuli Saarni Lääkäriliiton puheenjohtajaksi

Suomen Lääkäriliiton uusi valtuuskunta on valinnut 15.12.2018 Samuli Saarnin hallituksen puheenjohtajaksi.  LT, psykiatrian ja terveydenhuollon erikoislääkäri Saarni on kautta aikojen toinen Psykiatriyhdistyksen jäsen, joka on valittu Lääkäriliiton puheenjohtajaksi. Ensimmäinen oli Martti Kaila (1947-51).

Syksyn vaaleissa Lääkäriliiton 60-jäseniseen valtuuskuntaan valittiin Psykiatriyhdistyksen jäsenistä Monica Eggert, Elina Hietala, Marie Korhonen ja Samuli Saarni. Puheenjohtajaksi valitun Saarnin tilalle valtuuskuntaan nousee vaaliliiton 1. varajäsen Kristiina Golan.

Suomen Erikoislääkärit yhdistys – SELYn valtuuskuntaan valittiin yhdistyksen jäseniä edellä mainitut ja lisäksi Markku Eronen, Kristiina Golan ja Ilpo Lahti. Lisäksi SELYn hallitukseen valittiin Kristiina Golan.